- Zdrowe muffinki z warzywami i serem

- Ciasto marchewkowe z cynamonem

- Kasza gryczana z jabłkami i śmietaną

- Tarta dyniowa

- Kaszka błyskawiczna z gruszką i malinami

- Pancakes, czyli placuszki

- Kaszka błyskawiczna z malinami i żurawiną

- Kluseczki leniwe

- Zupka: dynia, papryka, kalarepa, ziemniak

- Mus z batata

- Zupa wiśniowa z makaronem

- Kapuśniak z młodych warzyw

- Lody jogurtowe z owocami

- Ciasto drożdżowe z owocami

- Zupka: marchew, cukinia, indyk

- Zupka: batat z kalafiorem

- Owsianka ,,na jogurcie”

- Omlet naturalny

- Jajecznica na parze

- Domowy budyń

- Pasta jajeczna z serkiem i koperkiem

- Racuszki drożdżowe

- Chrupiące bułeczki pszenno-orkiszowe

- Brownie z kaszy jaglanej z suszonymi owocami

- Pełnoziarniste ciasteczka z suszoną żurawiną

- Kaszka z suszoną śliwką i jabłkiem

- Mus marchew-jabłko

- Mus jabłkowy z kiwi (z opcją kaszki/smoothie)

- Mleko migdałowe

- Bułeczki graham dla dzieci

- Cynamonowa owsianka z bananem i kakao

- Knedle ze śliwkami

- Spagetti z warzywami

- Czekoladowa owsianka

- Zupka buraczkowa

- Pieczone placuszki z kaszy jaglanej z warzywami

- Kefir z suszonymi śliwkami

- Krem czekoladowy z awokado i bananów

- Chleb dla dzieci mieszany

- Kisiel z suszonej żurawiny

- Galaretka z soku 100% multiwitamina

- Pieczona pierś z indyka na kanapki

- Chleb graham

- Mielone pulpeciki z indyka

- Budyń z suszonych moreli

- Tosty francuskie

- Wegetariański krupnik

- Lody z banana i ananasa

- Naleśniki z mąki graham

Zuzanna Kłos – dietetyk dziecięcy
