- Zdrowe muffinki z warzywami i serem
- Ciasto marchewkowe z cynamonem
- Kasza gryczana z jabłkami i śmietaną
- Tarta dyniowa
- Kaszka błyskawiczna z gruszką i malinami
- Pancakes, czyli placuszki
- Kaszka błyskawiczna z malinami i żurawiną
- Kluseczki leniwe
- Zupka: dynia, papryka, kalarepa, ziemniak
- Mus z batata
- Zupa wiśniowa z makaronem
- Kapuśniak z młodych warzyw
- Lody jogurtowe z owocami
- Ciasto drożdżowe z owocami
- Zupka: marchew, cukinia, indyk
- Zupka: batat z kalafiorem
- Owsianka ,,na jogurcie”
- Omlet naturalny
- Jajecznica na parze
- Domowy budyń
- Pasta jajeczna z serkiem i koperkiem
- Racuszki drożdżowe
- Chrupiące bułeczki pszenno-orkiszowe
- Brownie z kaszy jaglanej z suszonymi owocami
- Pełnoziarniste ciasteczka z suszoną żurawiną
- Kaszka z suszoną śliwką i jabłkiem
- Mus marchew-jabłko
- Mus jabłkowy z kiwi (z opcją kaszki/smoothie)
- Mleko migdałowe
- Bułeczki graham dla dzieci
- Cynamonowa owsianka z bananem i kakao
- Knedle ze śliwkami
- Spagetti z warzywami
- Czekoladowa owsianka
- Zupka buraczkowa
- Pieczone placuszki z kaszy jaglanej z warzywami
- Kefir z suszonymi śliwkami
- Krem czekoladowy z awokado i bananów
- Chleb dla dzieci mieszany
- Kisiel z suszonej żurawiny
- Galaretka z soku 100% multiwitamina
- Pieczona pierś z indyka na kanapki
- Chleb graham
- Mielone pulpeciki z indyka
- Budyń z suszonych moreli
- Tosty francuskie
- Wegetariański krupnik
- Lody z banana i ananasa
- Naleśniki z mąki graham
Zuzanna Kłos – dietetyk dziecięcy